Lubuk pelbagai resipi-resipi sos tahu sumbat yang hebat yang dikongsi oleh chef-chef rumahtangga seperti anda!
RESIPI TAUHU SUMBAT KACANG TANAH. Bahan-bahan tauhu sumbat: Tauhu basah; Timun; Sengkuang; Lobak merah; Tauge; Cara-cara: 1. Tauhu digoreng sehingga. Masa kecil, Madam sangat mengemari tauhu sumbat. Ada beberapa versi tauhu sumbat dan kuahnya. Namun yang paling asa ialah tauhu sumbat simple yang akan Madam. Berikut adalah 10 resepi tauhu yang boleh anda cuba. Resepi ini merupakan sejenis resepi bersup yang menggunakan tauhu jepun sebagai bahan utama. dalam mangkuk gaulkan cili kisar bersama garam dan gula dan air panas. cili kering di kisar dengan air panas.kita tidak perlu masak sos ni sebab semua bahan kita guna air panas yakni. Untuk yang minat Tauhu Sumbat ni, bolehlah cuba untuk minum petang nanti =) 1. Goreng tauhu hingga perang. 2. Tabur garam secukup rasa. 3. Potong dua dan belah tengah. Goreng tauhu dengan minyak panas. Ketepikan. Parut lobak merah, sengkuang dan timun, Sumbatkan ke dalam tauhu tadi. Siap dan ketepikan. Cili kering dikisar dengan sedikit air. Angkat tauhu tadi dan curahkan sos diatasnya. Hidangkan dan boleh dimakan. Selamat mencuba…:) Daftar sekarang dan kongsikan resipi kebahagian anda dengan kami. untuk kuah istimewa: mula-mula,kisarkan bawang merah dan bawang putih... jom mencicah... tauhu sumbat dengan sos istimewa. Tahu sumbat sesuai dijadi hidang untuk dimakan dengan nasi atau dijadi makanan minuman petang mahu pun hidangan pembuka selera. Sedap dimakan bersama dengan sos.
Goreng tauhu dengan minyak panas. Ketepikan. Parut lobak merah, sengkuang dan timun, Sumbatkan ke dalam tauhu tadi. Siap dan ketepikan. Cili kering dikisar dengan sedikit air. Angkat tauhu tadi dan curahkan sos diatasnya. Hidangkan dan boleh dimakan. Selamat mencuba…:) Daftar sekarang dan kongsikan resipi kebahagian anda dengan kami. untuk kuah istimewa: mula-mula,kisarkan bawang merah dan bawang putih... jom mencicah... tauhu sumbat dengan sos istimewa. Tahu sumbat sesuai dijadi hidang untuk dimakan dengan nasi atau dijadi makanan minuman petang mahu pun hidangan pembuka selera. Sedap dimakan bersama dengan sos.